Rreth nesh

Kooper Kufizuar
Ne ofrojmë biznesit, këshilluese dhe marketing shërbime për profesionistët.

Kooper Ltd është me seli në Londër dhe zhvillon internetit dhe marketingut zgjidhje individuale për Companys dhe është gjithashtu një lider zhvillimin dhe drejtimin e wholesales dhe paketimit. Ne jemi te specializuar në internet, duke u konsultuar dhe me shumicë dhe ne vetë një nga portofolet më të plotë internetdomain nëpër të gjitha degët.Ne jemi gjithashtu të angazhuar në mënyrë të vendosur për të kërkimit shkencor dhe zhvillimin e zgjidhjeve të e-dyqan dhe janë përshtatur shumë për të siguruar progresin dhe risi. Ne punojmë ndërkombëtare. Konsumatorët rreth Evropës, p.sh. Angli, Gjermani, Austri, Spanjë dhe shumë më shumë vendeve, mbështeten në të përshtatura, zgjidhjet tona të reja dhe të gjerë gamë përvojë në businessconsulting, marketingut dhe me shumicë (B2B) dhe shitje me pakicë (B2C) zgjidhjet.
Share by: